top of page
tens_edited.png

Bedankt voor je aanvraag.​

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op over de

huur van de geboorte Tens

ELLE GEBOORTE TENS HUREN

€ 59,-

Wil jij graag een natuurlijke pijnbestrijding inzetten tijdens jouw bevalling? Dan is de Elle Geboorte Tens wellicht iets voor jou.


Tens staat voor Transcutane Electrische Neuro Stimulatie. Met een set elektroden stimuleer je de zenuwbanen. Dit onderbreekt het pijnsignaal naar je hersenen, waardoor je minder pijn voelt.

De Elle Tens is een effectieve en wetenschappelijk bewezen vorm van natuurlijke pijnstilling en is speciaal ontworpen voor tijdens je bevalling.

 

 

HOE WERKT DE ELLE TENS?

Je sluit de elektroden aan op het Elle Tens apparaat. Bij de bevalling plak je aan weerskanten van je ruggenwervel vier plakkers (elektroden), daar waar de zenuwen uit de baarmoeder- en bekkenstreek het ruggenmerg in gaan. Je zet het apparaatje aan, en verhoogt stapsgewijs de stimulatie, tot het aangenaam aanvoelt op de plaatsen van de plakkers.

tend2_edited.png

Naast de "burst" (dat is de basisstimulatie voor tussen de weeën door), waarbij je een prettige tinteling in de rug gaat voelen, schakel je tijdens een wee door een druk op de handschakelaar, naar de "boost" stand.  Die zorgt voor extra stimulatie tijdens de weeën.

De Elle Tens stimuleert de aanmaak van belangrijke endorfines die je door de weeën heen helpen. Je maakt dus slim gebruik van het natuurlijke proces

wat in je lichaam gebeurt.

WAT ONTVANG JE ALLEMAAL?

Je ontvangt een pakket in week 36 van jouw zwangerschap thuis en stuurt deze na de bevalling (uiterlijk in week 43) retour. Je huurt de Elle Tens dus voor een periode van 7 weken. In het pakket zit:

  • 1 Elle Tens apparaat

  • 4 Nieuwe zelfklevende elektroden

  • 3 Elektrodedraden (2 voor gebruik en 1 als reserve)

  • 4 Batterijen (2 voor gebruik en 2 als reserve)

  • Gebruiksaanwijzing

  • Retourlabel voor het gratis terugsturen

WANNEER DE ELLE TENS NIET GEBRUIKEN?

Let op: Bij hartritmestoornissen, epileptische aandoeningen of het gebruik van een pacemaker mag je geen Tens apparaat gebruiken.

Ook kan de Elle Tens niet gebruikt worden in combinatie met water. Dus ga je onder de douche of in bad? Verwijder dan de Elle Tens van je rug.

 

WAT ALS IK VOOR WEEK 37 BEVAL?

Mocht je de Elle Tens hebben gereserveerd en je bevalt voor de 37e week van jouw zwangerschap of er zijn andere omstandigheden waardoor je de Tens niet gaat gebruiken, dan kun je de huur altijd kosteloos annuleren. Na retour van de Tens en een berichtje dat je geen gebruik hebt kunnen maken, ontvang je de betaling terug.

bottom of page